beküldve: 2008-08-28 12:46:57
(#268)
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Kedves Koitzukushirubaa!

Meg szeretném kérdezni, hogy hány éves korod óta hobbid az, hogy leszólogatod meg beoltogatod a fórumtársaidat? Másik kérdésem pedig az lenne, hogy ez összefügg azzal, hogy otthon elnyomnak és kiskorodban bármivel próbálkoztál, folyton a kezedre csaptak?

Gyakran úgy viselkedsz, mint egy önjelölt moderátor és színvonalszabályozó. Ha valaki, a fiatalsága, vagy a (hát lássuk be) tudatlansága miatt néha beír egy kevésbé odaillő dolgot, te már véres szájjal ugrassz rá és oltod a szarkasztikus kis megjegyzéseiddel. Megsúgom egy értelmes moderátor ezt sosem tenné.--->tolerancia< br />
Mindenkit leszólsz, aki olyat szól hozzá, ami esetleg téged nem érdekel, de te ugyan ezt csinálod! A leszólásaiddal bontod a topicokat ^^ meg persze folyton küldözgeted a válogatott goromba smiley-kat. -Azokra sem kíváncsi senki, mégsem szólnak le téged!- Te ezzel bünteted a népet? Vagy azt akarod bizonyítani, hogy borzasztóan okos vagy? A környezetedben sok a nálad okosabb ember? Bosszúra vágysz? Bántanak a suliban? Megaláznak? MIT KOMPENZÁLSZ?

Tulajdonképpen semmi bajom veled, csak, amikor először észrevettem ezt, akkor elkezdtem számolni és most 25-nél gondoltam segítek észrevenni magad. Fogadd ezt baráti gesztusként ;)

Természetesen tudom, hogy rengeteg a hasznos hozzászólásod és szerves részét képezed a fórumnak

De az élhetetlenebbik énednek üzenem, hogy tegye azt, ami a(z általad kedvelt) LOST-ban történt az emberekkel...!

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
 
no pussy, just the dicks
moderátor
Szerk: 2008-08-28 12:47:37