beküldve: 2008-09-01 08:35:51
(#10)
Lanwell
[ Megszállott ]
Hátha vlkit érdekel, hogy mi is fel tudjuk keleteni a szigetlakók érdeklődését.

Budapest a japán társasági élet központjában

Szeptember elsején nagyszabású Budapest-promóció veszi kezdetét Japánban, az immáron hagyományosan (7. alkalommal) megrendezésre kerülő Magyar Hetek keretében. A másfél hónapos rendezvény Japán két nagyvárosát, Tokiót és Osakát veszi célba. A Magyar Hetek programjainak helyszínéül neves, ötcsillagos hotelek éttermei szolgálnak majd, melyek a japán társasági élet központjainak számítanak.

A vendégeknek a Magyar Hetek rendezvénysorozat komplex élményt kínál: kóstolót a magyar gasztronómiából és borokból, ízelítőt a magyar zenei és kulturális életből, a hagyományokból, s mindemellett vonzó turisztikai lehetőségeket Magyarországról és Budapestről egyaránt.

Budapest színvonalas bemutatásáról a szervezőkkel együttműködve a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. gondoskodik, mely kiemelt szakmai partnerként vesz részt a rendkívül jelentős őszi japán rendezvényen.

Külön Budapest-információs pult, színes japán nyelvű kiadványok, vonzó plakátok és a főváros látványosságaiba, értékeibe bepillantást engedő filmösszeállítások csábítják majd - a Budapest iránt egyébként is rendkívül nyitott- japán közönséget a fővárosba. A programsorozatot már most nagy sajtóérdeklődés és várhatóan jelentős sajtóvisszhang is kíséri.

 
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.