beküldve: 2008-09-03 08:57:44
(#3104) Nevetséges ez a "miért nem kezdenek vele valamit"-mentalitás. Mi nem Neptunt, hanem az ETR-t használjuk, az is ugyanilyen rossz volt; a legutóbbi vizsgaidőszakra TELJESEN átalakították a rendszert (ergo nem csak dizájnváltás volt, hanem funkciók tekintetében is megváltoztatták); voltak ígéretek arra, hogy az új ETR jobban bírja a terhelést, hát a mostani tárgyfelvételnél kiderült, hogy nem bírja. Nekem másfél órába telt, míg beengedett, de hát kit érdekel, mindenki ugyanúgy járt, mint én, nincsenek kiváltságosak, így nem is értem, mire fel ez a felháborodás.
Nem vagyok egy technikai zseni, de szerintem nem "párszárezerből fejleszthetnének egy új programot" a megoldás, inkább brutális szerverbővítés meg hasonlók. Tekintve, hogy így is elég komoly rendszer dolgozik "alánk", nem látok benne realitást, hogy párezer nyavalygó diák kényelme kedvéért hatalmas beruházásokat eszközöljenek.
Nem vagyok egy technikai zseni, de szerintem nem "párszárezerből fejleszthetnének egy új programot" a megoldás, inkább brutális szerverbővítés meg hasonlók. Tekintve, hogy így is elég komoly rendszer dolgozik "alánk", nem látok benne realitást, hogy párezer nyavalygó diák kényelme kedvéért hatalmas beruházásokat eszközöljenek.