beküldve: 2008-09-25 16:00:58
(#6)
NortonGirl
[ Gyalog ]
Egyet kell értenem veled Andicilin. Sajnos úgy veszem észre, hogy páran csak mangára "hasonlító" rajzokat készítenek majd valamilyen módon kiadják. Félreértés ne essék én is próbált jó fél évig mangát rajzolni, de sajnos a perspektivikus látásom túl gyenge és a kézügyességem sincs a csúcson úgyhogy ezek után kizárólagos műélvező vagyok. És mint finnyás műélvező annyit mondok, hogy pl. az Angel Light lehet, hogy jó lenne ha a történetre és a rajzra (főleg a borító, mert azért láttam már fantáziadúsabbat is) kicsit több odafigyelést fordítanának mert így az ismertető és a borítókép alapján nem tartom túl kelendőnek. A Vanha-nál már látok némi javulást ott legalább valamiivel figyelemfelkeltőbb a borító, de attól függetlenül egyik másik karakter arcanatomiája hagy kívánnivalókat. Én inkább azt ami nem tökéletes nem rakom le az asztalra... A sztorija viszont máris érdekesebbnek tűnik, de sajnos ez nekem még egy kicsit kevés ahhoz, hogy a keservesen megkeresett fizetésemet erre költsem. (Tudom, rám lehetne olvasni, hogy akkor én is mutassam meg mit tudok, de megjegyzem ez egy fórum, ahol az emberek leírják a véleményüket. Plusz ha mindenki nekiállna mangát rajzolni csak azért, hogy véleményt mondhasson akkor kilenne az a bizonyos vásárló? )

Szerzői kiadványok közül eddig Dharma az ami tetszett, bár még nem volt rá keretem, hogy a magaménak tudhassam, keseregtem miatta elég rendesen, de majd még meglátjuk.
A kertbe zárt Világ pedig kifejezetten hívogatónak tűnik már csak a mintakép alapján is:) Majd belelapozok ha lesz alkalmam rá:)
 
INGYEN ÖLELÉS! :)