beküldve: 2008-09-28 20:12:16
(#834)
Rudymester
[ Megszállott ]
Nem írok sokat, mert baromi fáradt vagyok, de majd bemásolom a blogomból a beszámolómat reggel.
Szóval röviden:

Az idei bejutás kicsit macerásabb volt, mint eddig bármikor. A cosplay rengeteget fejlődött minden téren. A craftmanshipben nagyon sok kiváló jelmez volt. Érdekes volt hallgatni az ötleteket, hogy ki, miből dolgozott. Becsülendők azok a lányok/fiúk, akik hatalmas fejdísszel, flitter hegyekkel meg szárnyakkal lépnek színpadra. Szerintem craftmanshipbe NEM lehet "hétköznapi" animékből karaktert választani, mert senkinek nincs már esélye halálistenekkel, meg narutard jövevényekkel.

Performance: OMG!!!
Hihetetlen a fejlődés. Tavasszal szó szerint szenvedtem, annyira gyenge volt a felhozatal néhány produkciót leszámítva. Idén a tavasz inverzét láthattuk: 3-4 előadást leszámítva jók voltak a produkciók. Nem fulladtak unalmas beszélgetésekbe. Érdemes most már vasárnap is kimenni!

AMV verseny: A tavaszi felhozatal erősebb volt. Majd összekapja mindenki magát és jövőre sokkal jobb lesz a verseny. Ide jegyezném meg, hogy páran jelezték, hogy random a videóm. Namost amit most műveltem, az a "lyric-sync". Követtem a szöveget. Aki nem tud angolul, annak "szeláví".

Huhh, ez nem is lett annyira kevés, de a blog sokkal gazdagabb lesz és abban lesz pár érdekes sztori...