beküldve: 2007-06-05 22:50:54
(#15)
Hanon
[ True shotafan ]
Mert a fém baseball-ütőnek sok esélye van egy hentesbárd ellen...

És hol maradt a "mindent elmagyarázunk, és nem tépjük tovább az agyad" rész?
Az oké, hogy pár fejezet olyan volt mint egy videojáték...ugyanaz a történet csak más karaktrerrel végigjátszva. Ez oké. De még mindig van valami ami hibádzik, ezt persze el is mondja a kedves narrátor néni a végén, és tudom hogy jön a 2. széria, ezzel is tisztában vagyok.

Bár lehet hogy így írás közben leesett...a "videojáték-szerű" részek az alapok. Ezen kívül vannak még azok a háttérinfós részek, amikből ki kell gyűjteni az infókat.
Nade, amit homály fed kis agyacskámban: az a szájönsz-fiksön szerű beütés, a "megöltem egy másik világban a barátaim" kijelentés direkt lett ilyen űbergagyi? Elvégre ha ez igaz lenne akkor arra miért nem emlékszik, hogy ő is meghalt? A másik, azok a férgek mitől jöttek ki kicsi Rena és Tomitake nyakán? Elvégre most nem hagyták el a várost...sejtem, hogy csak a figyelmetlenségemmel van a hiba, ezt elismerem, de ebben a pillanatban fejeztem be a sorozatot, még nem volt időm feldolgozni. Ja, és ha Oyashiro-sama nem volt isten, akkor hogy lehet az, hogy Rika-chan az ő reinkarnációja? O.o
Plusz még ezernyi hasonló kérdés, lehet újra meg kéne néznem...
 
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!