beküldve: 2008-09-29 08:52:12
(#850)
Lanwell
[ Megszállott ]
Nah ezen is túl vagyunk, hétvégén nem jutottam fórumközelbe, jó volt visszaolvasni ki hogy élte meg ezt a két napot. A magam részéről egész jól elvoltam, bár a fórumtalra kicsit dezorientáltan érkeztem és az ismert arcokkal vegyültem... Alisternek sem mutatkoztam be, pedig egy gimi folyosóit koptattuk, igaz időben kicsit elcsúszva. Next time pótlom!
Daimoonnak ezer köszi, hogy fehér hajzuhatagával (és azzal a 2 méteres kaszanyéllel) utat törve bejutatott minket a sorban senyvedő tudatlan halandók mellett. Szerintem annyira meglepődtek, hogy egy igen hosszú emberkígyó suhan el mellettük sebesen, hogy felháborodni sem volt idejük.
Bejutva sokkolt az áradat és kijött a heveny emberundorom, amit kitartó meditációval sikerült elnyomnom. Rudyéknak már elsírtam bánatom, miszerint nem kis vásárlói baki után lemaradtam a Samurai Champloo egybekötött komplett tankobonjáról. És még az ár sem volt pofátlan, viszont én lettem volna az, ha kicsapom a leányzó kezéből, aki előttem vette meg.
Tömgben megviselt de csillogó szemű fórumtársakkal találkozgatva bejártam az egész terepet és felváltva sírtam és röhögtem, hogy télleg minden szart el lehet adni csak írd rá, hogy "Blícs". Valaki komolyan vesz 4 rugóért fejpántot?! Tömeg volt - szerintem néha nagyobb is mint tavasszal - de délutánra hamarabb feloldódott, mint a korábbi Conon. Picilányt párszor szétütötték a tömegben (nem hibáztadhatod őket az emberek ritkán néznek a térdük alá!), nemtom engem nem bántottak.
Rudynak grat az amv-hez, szerintem a többségnél pöpecebb volt. Valahogy uncsi volt sok vid. Vagy csak fáradok. Mindenesetre jó volt űlve bambulni a cosplayt és a vetítést. A színpadra befelé pedig egyeseknek ki kéne írni, hogy "Kedves fellépő! Azért van a mikrofon, hogy ne kelljen üvöltened!"
Aztán leléptem és ennyi is volt egynapos kalandom.
Rikut megint csak a startnál láttam, aztán eltünt, mint Cortez aranya.
Mütyűrnek ezer thx a szendót és a többit is, amit a tatyóban felejtettem. Bocsi! Necro te meg ne hagyd el folyton Andit és akkor nem kell állandóan keresned!
Nővérkémnek pedig mihamarabbi jobbulást!
Jövőre remélem sikerül új helyszínt találni, mert ez már tömeges emberkínzásnak is minősülhet. Mehetne pl. a SYMA csarnokba is.
No szép volt, jó volt, tavszig elég volt, addig is Boldog Karácsonyt és BUÉK!
 
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2008-09-29 08:54:06