beküldve: 2008-10-05 19:14:21
(#198) Válasz フリツク オル シィ (#134) üzenetére
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Azt a kutyaütő formámat, nem ismertem fel Trisát. Pedig tudtam, hogy valahol már láttam. Bocsi.

Rövid élménybeszámoló a szombati napról (kissé elkésve):

6:15-kor keltem, kb. 7:15-kor indultunk el. 8:45 körül oda is értünk, hamar beálltam a sorba. Kb. egy óra múlva jegyem is lett. Utána csatlakoztam Bernihez, várakoztunk a hatalmas sor végén. Újabb ismerős arcok: Chika és Rudymester megtalálása előttünk kb. 50 emberrel. Utána visszaballagtam, majd jöttek a bácsik-néni és meginterjúvoltak. Pont jókor, úgyis kócos volt a séróm. Elindultunk fórumtalira. Jó volt találkozni ismerős/kevésbé ismerős emberekkel. Bejutás: segítségünkre volt a gyakorlott Daimoon a harci kaszanyéllel együtt. Egyszerűbben: kellemesen bepofátlankodtunk. Sok ember még be se jutott, így rögtön elvesztettük egymást. 2-3 emberkét sikerült magam mellett tartanom. Vettem mangákat a MangaFan-nál, eredményeképpen Lanwellt sem láttam többé. Körbenéztünk mindent, amit láttunk. Tehát a dolgok felét.

Rajzok: mindig megnézem és le is fényképezem őket. Ismét csak ámultam rajtuk. Gratulálok, Daimoon.

Cosplay: nagy fejlődést vettem észre, voltak nagyon jó kosztümök. Volt egy pár gyengébb is, de az nem lényeges. A hellyel viszont nem voltunk kibékülve. Daimoonék nem is bírták, vagy csak túlnőtt rajtuk a shopping-vágy. Én előreküszködtem, amikor 2 személy elment a színpad elől. Legalább tudtam csinálni 1-2 jó képet.

Utána kimentem a padokhoz, megkerestem Kaminagáékat. Szomorúan láttam, hogy Daimoon eltűnt. Aztán rá fél órára Berni is.

Utána visszamentem Wii-zni. Jól elvertem bowlingban egy csapatot. Utána elköszöntem Kaminagától is. Utána még PS3-n is nyomtam egy kis Rachet Future-t (itthon sem elég a PS3-ból). Közben összehaverkodtam a Kingdom Heats-s cosplayerrel. Elvitték a konzolokat, aztán beültem a Final Fantasy mozi utolsó 5 percére. Megvan DVD-n, nem tetszett.

Eredményhirdetés: két csúcspontja volt. 1. a körte-tombola; 2. felhívtam Daimoon-t az 1. és a 2. rajz helyezése miatt.

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.


Zsákmány:
Naruto 6.
NANA 2.
Hellsing 2.
Death Note 2. (*örül neki*)
Appleseed DVD
Pom Poko - A tanukik birodalma DVD
evőpálcák
Pocky
Szerettem volna venni FF VII Advent Children DVD-t meg Death Note-s karórát, nem sikerült.

Nem is lett ez olyan kevés.
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2008-10-05 21:05:07