beküldve: 2008-10-11 11:38:55
(#453) Válasz The Exiled (#450) üzenetére
knightslords
[ Megszállott ]
Nálunk nem az emberekkel,hanem a tanárokkal van a baj....Énektanár: Lecsesz vmiért(nem emlékszem,már nagyon untam a szövegét) énmegcsak nézem,nézem.Erre felordít: MI A FRÁSÉZRT FOGATOD ITT A SZEMEDET???????????????????????? ??????????????????????
Normális ez?egyenes előre nézek és rámordít hogy forgatom a szemem...-.-.tesitanár:lecsesz minket,hogy mi a franccért nem tudunk rendesen sorakozni,mikor indulunk vissza a stadionból.Hát azért talán mert már elegünk van az egész rohadt napból!!!!!!Másik énektanár(Még 3-dikban anno):Ordít mint állat,rángatja za ablakot,már majdnem kiszakítja,amikor valaki halkan megjegyzi:Tanárnő,talán a zárat kikéne nyitni...Igaz énektagozatos suliba járok,de utálom az éneket.1:még türhető volt.2-4 idegesítő,barom,elmebeteg idióta tanár.5.:Idióta kis hülye aki óvodásnak nézett minket("nyuszitaps" 4ever!!!)6-7.:A kész terror A Molnár Tünde nevezetű katasztrófa miat...

Heh az én régi énektanárom naon jófej volt A mostani is jófej, csak úgy néz ki mint a villendorfy vénusz XD

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!