beküldve: 2008-10-19 10:39:00
(#154) Válasz Hungarian Link (#151) üzenetére
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Nos, én nem vagyok olyan radikálisan Yaoi-ellenes, mint azok, akik a mostani animeconon hordozták azt a táblát, én elfogadom, ha valaki nézi, bár én a nememből kifolyólag egyet sem fogok megnézni. Engem ami érdekel az az, hogy miért szeretik ennyire a lányok? Annyira jó látni, hogy 2 fiú mit csinál az ágyban? T_T


Az már rég köztudott, hogy a férfiak szeretik nézni a néniket együtt, az viszont, hogy a lányok is szeretnek nyálat csorgatni az ellenkező neműekre, már sokkal durvábbnak számít.
Japánban ott vannak a doujinshik, külön conok és boltok, ott ez totál elfogadott műfaj. Teljesen része az mangás kultúrának. Hmm... egy fiúval úgysem lehet ezt megértetni, nem is kell erőltetni, az viszont nagyon gáz, ha valakinek emiatt szólnak be. Otaku-otakuval ne csináljon már ilyet...
A fene se tudja, én is nagyon szeretem, de azt viszont túlzásnak tartom, hogy 12 éves kislányok cetliket, pólókat aggatnak magukra, és táblákon hírdetik Naruto és Sasuke szerelmét. Ne keverjük a szezont a fazonnal, ez egy olyan perverzió, amit mindenkinek 4 fal között kellene kiélnie. Mindenkinek van az animézés/mangázáson belül kedvenc perverz műfaja, nem kell reklámot csinálni nekik.
Ég az arcom, amikor a conon kislányok ezzel szórakoznak, valakinek fel kéne őket világosítani, hogy ez csak fantázia és a valósághoz nem sok köze van.
Nah kb ennyit akartam...