A napokban vettem meg és hát,hogy így fejezzem ki magam: szódával elmegy.
Maga az alaptörténet egész jó,sőt a rajzolását is meg lehet szokni egy kis idő után.Legnagyobb problémám a szereplőkkel van.Akit még talán meg is kedveltem benne az Vincent volt,de Dinah,néhol nagyon idegesített.
Egyáltalán nem éreztem vele együtt,sőt...
Hát az a macska
...akkorát nevettem rajta,mikor megpillantottam.Persze amiatt,ahogy megvan rajzolva.Ilyet még egy mangában sem láttam.Vicces...
A történetével csak annyi gondom volt,hogy néhol azt sem tudtam,hogy hol vannak,meg hogy mi miért történik(gondolok itt arra,amikor Dinaht elkapta az a fa).
Szóval,maga a manga jó lenne,csak a szereplőkön kellene egy kicsit változtatni,szerintem...
Maga az alaptörténet egész jó,sőt a rajzolását is meg lehet szokni egy kis idő után.Legnagyobb problémám a szereplőkkel van.Akit még talán meg is kedveltem benne az Vincent volt,de Dinah,néhol nagyon idegesített.
Egyáltalán nem éreztem vele együtt,sőt...Hát az a macska
...akkorát nevettem rajta,mikor megpillantottam.Persze amiatt,ahogy megvan rajzolva.Ilyet még egy mangában sem láttam.Vicces...A történetével csak annyi gondom volt,hogy néhol azt sem tudtam,hogy hol vannak,meg hogy mi miért történik(gondolok itt arra,amikor Dinaht elkapta az a fa).
Szóval,maga a manga jó lenne,csak a szereplőkön kellene egy kicsit változtatni,szerintem...
Hát.... szerintem azokkal a mangákkal, amit a TokyoPop adott ki, valami nincs rendben. Az alkotónő talán kicsit hosszabbra és jóval átláthatóbbá, érthettőbbé kívánta tenni a történetet. Az események túl gyorsan és érthetetlen sorrendben követik egymást, emiatt Dinah-t és az érzéseit lehetetlen megérteni. Bár a elnézzük a TokyoPop által kiadott mangákat, szinte csak ilyennel találkozunk.
A macska.... nos összetéveszteni a televíziót a kommunizmussal.... LeGrow már biztos elfáradt, mire ehhez a részhez jutott....