beküldve: 2008-10-27 22:11:28
(#571) Válasz miyu (#570) üzenetére
Sen17
[ Addiktgyanús ]
de istentelenül drága...vertem a nyálam 12 darabos készletre,de az is 21 ezer valahányszáz forint körül mozgott,így hát maradt a szép álom.

Az szép... majd 3heti kolesz pénzem O.O...
Meddig elég sacperkábé egy ilyen "filc"? Mert ha sokáig húzza akkor lehet befektetek egyre. (Legfeljebb nem veszem meg az 50. felsőmet... egy ideig.)

Én Stabilot használok, de elég hamar beadja a kulcsot, ráadásul nagyon oda kell figyelni, hogy ne legyen csíkos a fekete rész. Csőtusról váltottam, szép egyenletes volt a fekete, jól lehetett árnyékolni vele, csak folyt mint az állat. xS


Arra én is kíváncsi lennék, hogy meddig elég, nekem ez az első két darabom, remélem sokáig húzzák vagy éhen halok

Hű hát a stabilot mindenképp érdemes lenne leváltanod, nagyon nem jó biznisz... A tus ugyan baromi jól néz ki de rohadt macerás, én pl. folyton elkentem a sebességvonalakat, meg volt olyan, hogy ki is borítottam
Szóval kihúzáshoz én mindenképp csak ajánlani tudom a Copic multilner SP-t, mert jó nem olcsó, de csak egyszer kell megvenni, utána elég a betétet cserélni benne, sőt akár még hegyet is lehet, ha elhasználódik/megsérül. Szóval állati praktikus, és a Stabilo tűfilccel ellentétben vízálló is.
És a legcsodásabb benne a vastagságok magas skálája *_* 0,03-tól 0,8-ig minden ami csak létezik
 
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2008-10-27 23:46:37