beküldve: 2008-10-30 18:22:43
(#582)
..,
[ True mangafan ]
Köszönöm a sok dicséretet.
Igen, még láthattok tőlem majd sok CG rajzot, mert most rájöttem, hogy milyen jó is géppel színezni. A következő reményeim szerint valami gangstás, és/vagy streetballos lesz. A holt szemmel nem vagyok megelégedve, túl egyszerű lett. Csak nem volt kedvem tovább dolgozni rajta, úgyis csak rosszabb lett volna.
A könnycseppel viszont nagyon meg vagyok elégedve, eredetileg körülötte voltak a vonalak barnával, mint a többi és az elrontotta a hatást. Aztán letöröltem és fokozatosan színeztem, hogy 3D hatást keltsen.
Hajról annyit, hogy azon dolgoztam a legtöbbet, nem úgy csináltam, ahogy az általam olvasott tutorialban volt, hanem saját magam kísérleteztem ki.
Egyébként itt van az eredeti lineartja a CG rajznak: [Link](Így az eredeti vonalrajz után átérezhetitek a helyzetemet, hogy mennyi idő volt így letisztítani a vonalakat. Never again. Ezentúl tisztán fogok rajzolni. Na jó, úgyse fog menni.)

Tipp a CGzőknek: tessék olvasni dA-on tutorialokat! Persze nem rajzolják meg helyetted a képet, de nagyon sokat segítenek.
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2008-10-30 18:27:48