beküldve: 2008-11-01 13:53:21
(#397)
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Chaos Head 3. rész
Hamar eldőlt, hogy számomra ez lesz az újak között az etalon. Nagyon jó történet, Taku egy igazi otaku, tele őrültséggel (a háztetőn lévő konténer azért kicsit ütött konzervatívabb lelki világomon). Misztikus sorozat és a szálak még elégge össze vannak kuszálva. Kár, hogy csak 12 részes lesz. Kíváncsian várom a folytatást, illetve, hogy anitszociális otaku barátunk szert tesz-e egy háremre.

Hakushaku to Yousei 4. rész:
Eddig semmi különös, jól el vagyok a sorozattal, kell egy shoujo is. A lányok biztosan örjöngenek a sok bishi láttán. Mondjuk nekem ezerszer szimpatikusabb, mint pl. a felkapott Kuroshitsuji.

Mouryou no Hako 3. rész:
Amennyire nem tetszett az első rész, úgy hozza be sorra a lemaradását. Szeretem a titokzatos, nyomozós sztorikat, érdekes a története, bár eléggé átlagosak a szereplők. Eddig ebben is csak jól összekuszálták a szálakat, de legalább van min izgulni.

Ezeken kívül a Fate/Stay Nightot és a Tengen Toppa Gurren-Lagannt nézem, egyik sem fogott meg igazán, bár az előbbi azért kezd izgalmas és érdekes lenni. A Tengen Toppa-ba csak azért kezdtem bele, mert mecha, de rövid időn belül eldőlt, hogy ez nekem nem bejövős. Szeretem a viccet, de ez már nekem túl idétlen. Ahhoz képest, mennyire egekig magasztalják.
 
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.