beküldve: 2008-11-03 20:42:52
(#62)
..,
[ True mangafan ]
Na akkor most felszínre hoznám a hétvégén született gondolataimat. Először is a játék menetét sikerült jobban kidolgozni:

¤Körökre van osztva -mint már kiderült- és mindig amikor körbeérünk jön egy vagy több esemény. Ezeket én csinálom, itt jelentem be, hogy melyik zónát* (vagy zónákat zárjuk ki), bármi furcsa történik, itt teszem közzé, itt beszélnek majd a játék szervező karakterei (műsorvezető, stb.). Továbbá itt fog kiderülni, hogy a plusz egy karakter** mit csinált addig.
*zóna: A sziget zónákra van osztva, minden játékos kap egy nyakörvet, és ha olyan zónára lép, ami ki van zárva, akkor a nyakörv felrobban, és a versenyző értelemszerűen meghal.
**plusz kari: Berakok egy új versenyzőt, de neki nem csinálok minden körben teljes képregényoldalakat, csak pár rövidet.

¤Ha egy adott karakter látóhatárán feltűnik egy épület, vagy bármi más, lehet kérni tőlem rajzot arról, hogy el tudd képzelni milyen és hogy ne minden százfélét rajzoljon egy épületre.

¤A karakterektől el lesznek kobozva a fegyverek és mint már említettem kapnak valamit randomra.

¤Az első két körben biztosan nem lesz lehetőség egymás megölésére, később majd a haladás függvényében lesz eldöntve.

Kérdések a játékmenettel kapcsolatban:
Mennyi idő legyen egy kör megrajzolására?
Meddig akarjátok játszani az egészet? Részemről mehet akár egy évig is.

Játékon belüli dolgokkal is haladtam:

-Megvan a műsorvezető karaktere, mert hogy a verseny közvetítik a TV-ben minden este.
-Megvan a világleírás.
-Megvan a sziget története és térképe.

Már csak egy-két dolgot kell lerajzolnom, a héten feltöltöm az összeset egyben. Addig ha akarjátok leírom a világot meg a műsorvezetőt. Csak most nem akartam, így is elég sok infót zúdítottam rátok.
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2008-11-03 20:45:44