Halljátok emberek én csalódtam.Ma magy büszkén becsörtettem a tesco újság részéhez,keresvén az ehavi mondót.mivel nem találtam,jobbhíján egy AnimeStars-t emeltem le a polcról(+220 FT!),a fülcímke miatt:Ehavi téma:Bleach vs Naruto.Mit sem tudva,családom további két tagjával,kiálltunk a kasszához
3 ember egy családból eljött hogy vegyen egy animestars-t....nézett ám nagyot az eladó
Kibontogatván a csomagoló fóliát,megláttam az első bajt:Perfect blue poster hullott ki a csomagból.beéletekintvén mit láték:Perfect blue cikk(Mondo is írt róla,az AS-ben 6 ugyanolyan kép volt mint a mondóban!!),Batman:Gotham Lovagja,Kaleido Star cikk,Pocsékul megszerkesztett mangamelléklet.Kicsit felkaptama vizet!Jólvan,volt benne nagycsomó dolog,sok új hír,meg minden,de felteszem a kérdést:Minek adnak ki egy magazint 1000 magyar forintért,úgy hogy kb 80 oldalas,és ebből ha valaki 30-at elolvas,mert a többi cikk nem érdekli???A mondot ezért szeretem:Többé kevésbé olyan cikkeket írnak,amik viccesek(jó,AS-ben is vannak jó szövegek,de én nem bírom őket),olyan témákban írnak,amit lehet hogy nem ismersz/szeretsz,de olyan tálalásban adják,hogy a végén megkedveled!Ellenben az anime stars:Összecsapott mangamelléklet(a kivitelezés és a fordítás,igaz nem az újság hibája,hanem a kiadójé,de az elhejezés egy katasztrófa!!)mindenhonnan összeszedet cikkek.Amit elolvastam:Bleachvs naruto,tomiyama akira,interjú az animecon-ról.És kész!Ennyi.ezért dobtam ki az ablakon egy ezrest??
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"