beküldve: 2008-11-23 00:48:24
(#4499)
alister
[ True mangafan ]
The Exiled:
Milyen kártyaversenyre mész?

Trónok Harca Kártyajáték: Új lendület
Az első napon (szombat) hagyományos verseny volt, ott (őszinte meglepetésemre) második lettem úgy, hogy az alapszakaszban csak a későbbi első vert meg és azonos pontszámon is álltunk a legjobb négy között,, azután a döntőben is csak ő vert meg, a nap legkeményebb meccsén.

Azzi:
megkérdeztem a lányt, hogy mikorra lesz kész kb ez a hét pizza.

Ennek kapcsán: a verseny egy a hétvégén zárva tartó vegetáriánus étteremben van, és persze röpködtek a poénok, hogy rendeljünk az étterembe extra sonkás "húsimádó" pizzát...

Hó:
Pénteken egy csoporttársammal a szemetelő esőben bandukoltunk, és szóba került, hogy "eső vagy hó?". Ő először azt mondta, utálja mindkettőt, de meggyőztem, hogy az eső rosszabb
Más (még mindig a verseny kapcsán) a hóról:
A játékban vannak a télhez és a hóhoz kapcsolódó nevű lapok (Eljött a tél, A tél első hava, Téli vihar, stb). Még kezdés előtt kiderült, hogy az egyik srác Tatabányáról nem tud eljönni, mert elakadt a hazás miatt az autója... Persze rögtön röpködtek a poénok, hogy "Tatabányán Eljött a tél" meg "Zizzzt elkapta A tél első hava"... Később pedig, amikor nálunk is havazni kezdett, elhangoztak olyan hangok is, hogy "Csak Téli vihar ne legyen"

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."