beküldve: 2007-06-29 22:26:51
(#50) Válasz Csillagvadász (#47) üzenetére
Lumana
[ Addiktgyanús ]
lehet, hogy off a téma (akkor bocs): olvasta valaki az 5. kívánságot?
ha igen akkor milyen? (sztorit se ismerem)


Végülis még csak majdnem egy hónap telt el amióta feltetted a kérdést.. lehet h azóta már meg is vetted.. De mivel nagggyon unatkozok, ezért válaszolok!
Amúgy remélem ugyanarra a mangára gondolunk
Szal én olvastam, sztem nagyon aranyos a története és a rajzolása is, amúgy végig színes. Imádom a kis Hana nagy szemeit.
A sztori: Hana, a főszereplő egy magányos kislány, senki se veszi észre a suliban, a családjában is zűrök vannak, és még képzeletbeli barátnője is van (Avril.. de sztem nincs olyan nagy szerepe, h ha nem szereted akkor ne vedd meg a könyvet).
Eccer amikor nagyban szörfözik a neten rálel egy olyan oldalra ahol 5öt lehet kívánni. Úgy gondolja h baja nem származhat a dologból, szal kipróbálja. Na innen kezdődnek a kalandok, és a gubancok.. Spoiler mentesen nem lehet róla többet írni, szal ezt mellőzöm
Végig nagyon elgondolkodtató a történet. Teljesen abban a tudatban vettem meg, h ez egy kis butaság lesz, de kapásból az elején erre rácáfoltak. Nekem nagyon teccet, és már nagyon várom h mi sül ki az egészből.
Szóval ha eddig nem írtam volna elégszer, akkor most is hangoztatom h nekem nagyon bejött! A sztori aranyos, a rajz méganniyra, de mellette még mondanivalója is van.
Tessék elolvasni!!!
 
lumana.wordpress.com