beküldve: 2009-01-16 15:49:46
(#1450) Végre Naruto!
Remélem, az ilyen kéthetes kihagyásokat most elfelejtik egy időre.
Jó ez a fejezet!
Ez a záróvizsgás felvetés érdekes. ^_^ Nem tom', hogy gondolta a sensei, de Naruto tuti egyidős a többiekkel.

És mekkora már, hogy amikor kijön az új fejezet, akkor félig összeomlik az oldal, legalábbis ahol olvasom. Kisebb roham a rajongóktól...
Jó ez a fejezet!
Rúgja jól szét Paint, aztán jöhetnek a többiek.
Nekem is pont ez jutott eszembe Kakashival kapcsolatban, hogy talán... TALÁN csak nem érzik a csakráját, de életben van.
Én örülnék neki, ha így lenne. A lakótársammal szoktuk dumálni, hogy vannak karik ebben a történetben, akik miatt olvassa az ember. Kakashi ilyen, mégha keveset is szerepel mostanság. (Nem beszélve arról, hogy a múltkor a kezembe került egy nagyon jó character-book Narutoból, ami elég friss, és ott (ha jól értelmeztem az anyagot) Naruto még mindig "csak" a 2. legmenőbb arc a szavazás szerint... hát lehet emiatt kell kiírni szegény Kakashit
De ez kicseszés lenne mindenkivel a mangaka részéről, saját magával és a rajongókkal is. Sztem. Mindenesetre én még mindig reménykedem, hogy él.
Kíváncsi vagyok hány fejezetes meccs van előttünk, illetve mit fog Naruto most bevetni.

Nekem is pont ez jutott eszembe Kakashival kapcsolatban, hogy talán... TALÁN csak nem érzik a csakráját, de életben van.

Kíváncsi vagyok hány fejezetes meccs van előttünk, illetve mit fog Naruto most bevetni.

Ez a záróvizsgás felvetés érdekes. ^_^ Nem tom', hogy gondolta a sensei, de Naruto tuti egyidős a többiekkel.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD