Remélem, az ilyen kéthetes kihagyásokat most elfelejtik egy időre.
És mekkora már, hogy amikor kijön az új fejezet, akkor félig összeomlik az oldal, legalábbis ahol olvasom. Kisebb roham a rajongóktól...
Rúgja jól szét Paint, aztán jöhetnek a többiek.
Nekem is pont ez jutott eszembe Kakashival kapcsolatban, hogy talán... TALÁN csak nem érzik a csakráját, de életben van.
Én örülnék neki, ha így lenne. A lakótársammal szoktuk dumálni, hogy vannak karik ebben a történetben, akik miatt olvassa az ember. Kakashi ilyen, mégha keveset is szerepel mostanság. (Nem beszélve arról, hogy a múltkor a kezembe került egy nagyon jó character-book Narutoból, ami elég friss, és ott (ha jól értelmeztem az anyagot) Naruto még mindig "csak" a 2. legmenőbb arc a szavazás szerint... hát lehet emiatt kell kiírni szegény Kakashit
De ez kicseszés lenne mindenkivel a mangaka részéről, saját magával és a rajongókkal is. Sztem. Mindenesetre én még mindig reménykedem, hogy él.
Kíváncsi vagyok hány fejezetes meccs van előttünk, illetve mit fog Naruto most bevetni.
Ez a záróvizsgás felvetés érdekes. ^_^ Nem tom', hogy gondolta a sensei, de Naruto tuti egyidős a többiekkel.