beküldve: 2009-01-16 17:43:22
(#9557) Válasz Dan (#9555) üzenetére
Aizen
[ True mangafan ]
Halihó!

Mi a téma? ^^

az hogy uzumaki naruto régi neve light volt!

Durva.

DNB (Debrecen Nagymacsi Buli)

2 osztálytársam (Márk/Lajos, Feri), meg én, rendezünk egy bulit, DNB (Debrecen Nagymacsi Buli.) névvel. (Aki esetleg eljönne, az írjon be ide, de lehetőleg ma vagy holnap.) 4 főből álló (+ a látogatók), kis baráti társaság. Egyenlőre úgy néz ki, hogy egy kis Cosplay is lesz. Aztán bemegyünk ismerősöm házába, ott (elméletileg) lesz kaja, pia, de még lehet, hogy változik a terv.

Amik előreláthatólag be is fog válni:

Rendezvények:

- Cosplay.

Egy pár emberrel. Reméljük nem adódik valami probléma.

- Kaja, ital, pia, minden. Háznál.

Osztálytársamhoz bemegyünk, ott lesz kaja, innivaló minden. (Valószínűleg DVD, videónézés nem lesz, de később lesz nagyobb buli.)

- Film. (Valószínűleg nem lesz, de talán becsúzhat.

Bár már egész későn az ember nem szokott nézni egy filmet, de csak így volt jó az időpont (lejjebb lesz az időpont). Még nem tudjuk, hogy lesz-e film, de reménykedjetek, mert ha lesz, akkor jó film lesz.

- Buli.

Miután megnéztük a filmet, jöhet a buli. Lehet, hogy az osztálytársamnak a másik házába bemegyünk, az nagy terem, és ott nagy a hely.

Hely, időpont:

- Debrecen-Nagymacs 4063. (Utcát nem tudom, mert lehet, hogy a másik osztálytársamhoz megyünk be.)

A Csárda után, be kell kanyarodni a faluba.

- 2009. 01. 18. (Vasárnap)

Ezen a héten, vasárnap megrendezésre kerül a dolog.

Elérhetőségek: (Telefont ne kérjétek el, a telefonra nem figyelek, sok dolgom van a rendezvénnyel.)

- MSN

Az MSN-re lehet írni, most fent vagyok, tudok válaszolni minden kérdésre.

- MangaFan

Ide is lehet írni.

Minden kedves érdeklődőknek köszönjük!

A rendezvény változtatás jogát fenntartjuk!

,,Hitler fején ugrálok!"
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-01-16 18:16:42