beküldve: 2009-01-19 23:18:54
(#146)
Mariko
[ Megszállott ]
Sajnos tényleg főleg a fanart téma dominál a topicban, pedig az én szívem is inkább a fanficek felé húz.

Én előbb voltam fanfic mániás, mint animefan. Amikor először felszabadultam a netre súlyos Harry Potter mániában szenvedtem, így aztán a HP fanficekre vetettem rá magamat. Máig nagy kedvencem Enahmától a Happy Days in Hell trilógia. Aki szereti a HP-t meg Piton profot, annak melegen ajánlom a hölgy írásait (aki egyébként magyar, de angolul kezdett el írni).

Én inkább csak olvasok, kizárólag angolul, a magyar felhozatal elég gyér, én meg ráadásul finnyás vagyok. Néha írogatni is próbálok, ezt viszont kizárólag csak magyarul, ahhoz még nem volt elég bátorságom, hogy angolul is próbálkozzak.
Mondjuk mostanában kicsit kevesebbet olvasok, mert bár főképp férfiszereplőkről szeretek olvasni, de a BL nem az esetem, pontosabban elolvasom, ha nem csak a buttsmexre vagy a nyálas románcra mennek ki (mondjuk ezeket heteróban sem szeretem), de ilyennel kevéssel hoz össze a sors. Szóval nem szeressem a BL-t és mostanában ez dominál szinte minden fandomban, ahol megfordulok, úgyhogy kevés az én szájízemnek való iromány.

BTW Zurelily, a te írásaid hol olvashatóak?
 
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.