beküldve: 2009-01-20 12:47:43
(#149) Válasz Miho ~ ミホ (#148) üzenetére
Nezumi
[ Rászokóban ]
Én is szeretek fanfic-et írni - alapvetően is a mindenem az írás, ez a műfaj meg megengedi számomra azt, hogy történet-gerinc kitalálása nélkül, már egy megkreált sztori alapjait felhasználva írhassak. Jó gyakorlás.

Viszont folyton abba a néha már kellemetlen dologba ütközöm... hogy írtam egy regény méretű fic-et... És a java még csak ezután jönne...

Kb. 2-3 éve írtam egy 95-100 oldalas Shaman King fanfic-et. És elengedve a fantáziám, olyan utolsó fejezetet írtam neki, ami miatt várható volt a folytatás. El is kezdten. Eddig 40 oldal. De nem hiszem, hogy már be fogom valaha is fejezni. De ha pl. folytatnám... A terveim, a fejemben megszületett sztori menete szerint még a második rész után se lett volna megállás, mert kitaláltam egy "Új generáció"-t...

Aztán most egy éve pattant ki a fejemből egy Naruto fanfic... Elkezdtem, de még nem állt össze minden... Csak az biztos, hogyha befejezném, ez is valami monumentális Háború és Béke mérteteket öltene...

Sajnos azonban félre kell tennem ezt a dolgot. Azt hiszem eleget gyakoroltam már. Inkább komolyabb műfajba vágok bele. Mindenesetre sokat köszönhetek ennek a műfajnak.



Én pontosan így vagyok ahogy te! Imádok írni! És nemcsak ficeket, hanem sima regényeket, és néha, nagyon néha verseket is. És van egy-két befejezetlen ficem is. De azokat régen hagytam abba.... ink be sem fogom őket fejezni!
De ma már más a helyzet. Hiszen ha elkezdek egy ficet/regényt, akk be is fejezem. Mivel megfogadtam, hogy muszáj. Tudom, hogy nehéz.. még mennyire tudom! De ha már ott van a fejedben, akk meg lehet próbálni. Én most épp egy Bleach ficet írok... az egészet elejétől a végéig megterveztem. És be is szeretném fejezni! Általában én felállítok egy határidőt, és az valahogy motívál.
Nyah, mindegy! Jól esett mindezt leírni!
Gondolom, hogy te sem akarok abbahagyni az írást... És ha nem tudod továbbírni, akk tarts szünetet... utánna csak menni fog!
És ha a fanfic már nem megy, akk kezdj el egy saját történetet. Ki tudja, lehet, hogy híres is lehet még a regényed! Én mindenképp megveszem a könyved, ha kiadod!













 
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)