beküldve: 2009-01-24 15:22:35
(#790)
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]

Exiled: annyit tudok tanácsolni, hogy ecsetelni kezded szüleidnek, hogy kikkel fogsz találkozni fórumtalin (Pölö ajánlanám Alistert), enyémek is ettől enyhültek meg egy picit (meg azután hogy elolvastattam velük egy-két cikket a japán szub-kultúráról, és úgy fogják fel, mint egy okosodási lehetőséget (Megjegyzés: Alistertől tényleg lehet tanulni)



Nyári srácokról meg annyit, hogy belenéztem de nem tetszett, pedig tudod, hogy nem vagyok válogatós... Rémmetrót jobban ajánlom... és csak azért mert az az egy mangám van, amit Anyum és Apum elolvasott ától-cettig és tetszett is nekik. (Megjegyzés2: Mindketten horror-függők.)



És hogy elég légyen az off-ból: Nekem a szüleimmel kezdetben voltak gondok, de mióta rájöttek, hogy nagykorú vagyok, és úgyis arra költöm a pénzem amire akarom, békén hagynak. Legfeljebb nem étteremben ebédelek, hanem veszek hideg kaját. Ez a kolesz előnye, lehet spórolni a kajapénzzel.
 
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]