beküldve: 2009-01-29 16:57:47
(#62) Válasz Dark-san (#60) üzenetére
Yaven
[ True mangafan ]
Nem tudom, én nem ott olvasom. Azért már közel jár a manga a befejezéshez. Amúgy én a 45. fejezetet olvastam legutóbb. Azt hiszem, az az utolsó, ami megjelent.


Még egyáltalán nem közelít a manga a végéhez, múltkor olvastam a mangaka egyik nyilatkozatában ( ), hogy kb. most járunk a történet felénél

Remélem az elkövetkezendő fejezetekben kiderül egy-két mocskos titok Kaname múltjából De azért az az egész karakter eléggé groteszk.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.


Yuki amúgy nagyon szerencsétlen helyzetben van, mert 2 fiú (köhömm...Kanameról nekem inkább egy vén tata jut az eszembe ) is úgy tekint rá, mint az egyetlen emberszámba vehető egyedre.

Az anime amúgy szerintem szörnyen fejeződött be Látszott az egészen, hogy az elején még nem tudták, hogy mi fog kisülni a végére az egészből, ezért bizonyos részek vontatottak voltak, a végén meg már nagyon siettették a történéseket. A vámpírvadász-szövetség (kérdőjeles nemű)elnökének halála is értelmetlenné vált

A manga viszont a gyengécske 46. fejezet után végre megint érdekes lett. De csak nekem tűnik úgy, hogy a fejezetek egyre rövidebbé válnak?