beküldve: 2009-01-30 11:32:04
(#213)
Horsee
[ Megszállott ]
Sikerült megoldást találnom arra, hogy a háttérképek bizonyos idő után váltsák egymást XP alatt. Ezt egy script segítségével értem el, amit a netről szedtem le. Ebbe beleturkáltam és a végeredmény az lett, hogy 4 képet mutogat 10 perces váltással. Ez persze tetszés szerint módosítható. Elmondom a procedúrát is, ami végülis nem bonyolult, főleg, hogy már "csak" be kell illeszteni.

Feltöltöttem egy pakkot a megauploadra. Ez 5 file-t tartalmaz és mindenki másolja ki a C meghajtóra (vagy tetszés szerint máshova).

[Link]

Ezt követően jobb klikk az asztalon --> tulajdonságok --> asztal fül --> (lent) Az asztali elemek testreszabása --> Web fül --> Új... --> Tallózás... --> itt kikeresed a hattervaltas.html nevű file-t, majd leokézod. Pipát raksz a hattervaltas.html elé, majd leokézod, alkalmazod. Ezt követően egy kis ablakot találsz az asztalon. Fölé mész és megjelenik egy kis címsor. Az ott található lefele mutató nyílnál megjelölöd, hogy asztal fedése. És kész is vagy.

Figyelem: a képnek és a html filenak egyazon helyen kell lennie. Továbbá használata kicsit erősebb gépen ajánlott.

Ha el akarod tüntetni, akkor az asztal tetejére viszed az egeret és ott ismét megjelenik a címsor, ahol az X-gombra kattintva eltűnik az egész.

Ha nem működik, akkor valamit rosszul csináltál. Nálam tökéletesen működik. Felelősséget nem vállalok érte.