beküldve: 2009-02-01 22:35:43
(#816) Válasz wakka (#811) üzenetére
Hoshi San
[ Gyalog ]
De a mesterük kitől tanult? A mesterének a mesterének a mesterének a mesterétől, de a legeslegeslegelső kitől tanult? Senkitől. Aztán ő találkozott a hozzá hasonló zsenikkel, és alapítottak egy iskolát, ahol kitanították azokat a szonrászokat (többek között), akiknek a műveit a múzeumokban és a történelem, illetve művészettörténet tankönyvekben láthatunk.


Ha őskori távlatokba szeretnél visszamenni csak tessék
csak aztán nehogy újbóli spanyolviasz feltalálás legyen a vége
Pont azért kell minél többet tanulni amit írtál... hogy tudd hogy eddig mit csináltalk és aztán nehogy valami olyat találj ki ami előtted már volt.
Hogy Goethe szavait idézzem a zsenialitás 99%-ban munka és csak 1%-ban ihlet.
Magyarul minél több akármit magadbaolvasztassz annál sokrétűbbé válik a stilusid és nem lehet csak valamibe beskatyujázni. Így leszel eredeti, nem úgy hogy a semmiből építkezel, hanem hogy földet lapátolsz fel és abból a halomból már könnyedén kisarjad a stílisod csírája.


Mmm... nem mennék vissza távlatokba... csak azt mondom, hogy ami megy magától egy jó vágányon, azt nem kell erőszakkal másikba terelni, ha nem akarom. Alkalmazom módszereket, amiket megtanultam, és hasznosnak véltem, és ha majd úgy érzem, hogy ennél még többre van szükségem, majd megtanulom. :) Ehhez nem kell feltétlenül htanulni valakitől, csak körül kell nézni, elemezni, megfigyelni.
 
星さん