Ez az, hódoljunk be a szülői önkénynek és még véletlenül se foglalkozzunk azzal amivel szeretnénk ...
Angolul akárhol tudsz tanulni, még egy gagyi művészetiben is, ahonnan meg nyúgodtan mehetsz tovább nyelvvel foglalkozó egyetemre ha nem fekszik a rajzolás. Sohase tudhatod amíg nem próbáltad és mivel a legbénábbakatat is felvszik valahová nincs értelme egyből a pénzes szakokat hajkurászni, ugyanis huszonakárhányéves korodig ingyen tanulhatsz- addig csak kitalálod hogy mit szeretnél.
Nyelvet rajzolás mellett is tudsz önszorgalomból tanulni csak nézz egy rakás filmet angolul és netezz külföldi oldalakon - egyszerű mint a pofon.
Ezzel viszont egyetértek. Ha én anyámra hallgatok, akkor 6 évet sz***k egy bentlakásos egyházi lányiskolában, ahol rám erőltetik a hittanórák által a katolicizmust, amit nem fogadok el. Én a világi iskolát választottam, mert élni akartam és szt tanulni, amihez kedvem van, és még ha voltak is rossz tapasztalataim nem bántam meg semmit, még úgyse, hogy nem vettek fel egyetemre. Születésem óta rajzolok, és dacolok anyám akaratával. Ne hagyjátok magatokat!!
星さん