beküldve: 2009-02-02 19:22:47
(#10465) Válasz Kaminaga (#10461) üzenetére
Yaven
[ True mangafan ]

elvileg a Károli-ra jelentkeztem volna a japán szakra, de végül is a Corvinusra fogok a Nemzetközi kapcsolatokra (röpke 470 pont a 480-as maxból xDDD )
de majd csak jövőre, most még előrehozottan angol + infó érettségi ^^


Sok sikert az érettségihez! (bár eléggé soká lesz még az...) Infóra meg szorgalmasan gyakorolni, mert a vizsgán garantáltan ideges leszel és hirtelenjében még azt sem tudod majd, hogy hogyan nyiss meg új dokumentumot! (tapasztalatból... ) De biztos menni fog!

wakka: bolyhos sapka?...olyan még létezik?

Fisi: hmmm....melyik szemgolyódat? (és kutyus hogy áll?)

Na de el kell mesélnem nektek a nap fénypontját! Szóval ott ülünk gépszerkezeteken, a tanár meg körbead mindenféle koszos alkatrészt, hogy megmutassa, mi hogyan mehet tönkre/törhet el. Az egyik darabon (kb.1 kilós vas izé) van egy anya...megnézem, "fantasztikus", továbbadom, aztán egyszercsak látom, hogy a mellettem ülő csaj mutogatja, hogy milyen dizájnos gyűrűt csinált belőle. Röhögünk egy sort, majd amikor felkészülne rá, hogy továbbadja, nem tudja lehúzni az ujjáról...
Már 5 perce próbálkozik (kb. 20-an röhögünk rajta), amikor a tanár megszólal, hogy ugye mennek körbe az alkatrészek? Nagyban bólogatunk... Néhányan a táskájukhoz kapnak, hogy valamiféle kézkrémet vegyenek elő szegény lány számára, amikoris végre sikerül leráncigálnia az ujjáról a vas izét.
...de evvel még szegénynek nem ért véget a rossz szerencséje, mert nem birta lemosni a feketeséget az ujjáról egész nap
Hát igen, legszebb öröm a káröröm!
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.