beküldve: 2009-02-07 20:39:27
(#925) Válasz Miho ~ ミホ (#916) üzenetére
Sen17
[ Addiktgyanús ]

Egy kérdéssel meg is próbálkozom a "visszakanyarodással" ... Oké, hogy sokan itt rajzolgatunk - egyesek kivételesen jól - és még mangákat - már konkrét fejezeteket, kötetvázlatokat - készítünk... De gondolkozott már valaki KOMOLYAN azon, hogy keres kiadót, aki kiadná a művét?


Részemről én már kilincseltem a Magyar Képregénykiadók Szövetségénél, akik teljesen kompromisszum készek, feltéve ha az ember valami röviddel(20-40 oldal) akar kezdeni. Nah ez az a rész, ami nekem akkoriban nem ment Mint a legtöbb igen lelkes rajzoló én is rögtön durr bele egy igen hosszú történetbe vágtam a fejszém, amit lássuk be iszonyat nehéz lesz rátukmálni bármelyik kiadóra is, hiszem mindenki a rövidebb lélegzetvételű dolgokat keresi, ami érthető is tekintve, hogy mekkora beruházás egy méretesebb sorozat.
Mondjuk azóta már van rövid történetem is, csak nem tudom mennyire esélyes a dolog... A nagy pénzügyi válságok közepette nem tartom valószínűnek, hogy bárki is beruházna egy amatőr rajzolóba
Szóval a szándékaim nagyon komolyak, de valószínűleg a kilincseléssel még várok. Addig max meg lehet próbálkozni egy-egy szerzői kiadással is, ha az embernek van rá kerete.

Én is szerettem volna egy ilyen dologgal előrukkolni, de tekintve, hogy az ösztöndíjamból élek kénytelen vagyok elodázni T_T


Addig is maradnak a nagyszabású tervek, álmok, és a folyamatos gyakorlás
 
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.