beküldve: 2009-02-13 14:31:47
(#11296)
Yaven
[ True mangafan ]
Visszatértem!!! Sziasztok!

Húha...egy hétig nem voltam itt és 45 új oldal keletkezett
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

Csomó emberrel meg még nem is "találkoztam" itt fent. Nektek külön üdvözlet!
Na hát akkor az előző hozzászólásokhoz csak annyit, hogy a vallással kapcsolatban én 8 évig egyházi suliba jártam és bár utáltam az osztályomat, azért a hitemben megmaradtam/megerősödtem. Nem igazán tetszik, amikor hülyének néznek csak ezért, vagy a Bibliát mesének nevezik. Bocs, de ez tényleg olyan dolog, ami iszonyat sértő minden vallásos emberre nézve. Lehet mindenkinek véleménye, de ez nem olyan dolog, amit egyrészt fórumon taglal az ember, másrész igazi tudás nélkül kijelent. Nah, csak ennyit akartam, de ez tényleg idegesitett. *elfelejti gyorsan és mosolyogva tovább ir*

És akkor álljon itt most egy rövidke élménybeszámoló az elmúlt egy hetemről:
Szóval 6-án reggel repülővel elmentünk Tunéziába a családdal.
'Kedves' bátyám betegen jött, amit én sikeresen már az első napon elkaptam tőle
Jöttek a jó programok; tevegelés, szafari, úszás (sajna csak a fedett medencében), múzeumlátogatás, séták, amiket iszonyatosan élveztem (főleg, hogy tudtam, sok szerencsétlen honfitársam most az iskolapadban görnyed ), egyszóval jó volt. Az elején még csak a torkom fájt, nem is vészesen, de aztán az utsó két napra szörnyen náthás lettem...
. Na mind1. Nem panaszkodom, mert igy is nagyon-nagyon-nagyon jó volt. De egy tanulságot azért szeretnék megosztani veletek: a közhiedelemmel ellentétben igenis meg lehet fázni a Szaharában!
Ja igen, a kirándulás csúcspontja a Star Wars diszlet volt a sivatag közepén. Nagyon király volt sétálni 'Tatooine' utcácskáin Na persze ez nem jelenti azt, hogy a többit ne élveztem volna.

Megismerkedtem néhány "érdekes" emberrel is.... De ezt most inkább nem fejteném ki, max ha rákérdeztek
Uhm. Hiányzott egy kicsit már a fórum