beküldve: 2009-02-13 20:36:56
(#263)
Yaven
[ True mangafan ]
D-Gray Man manga 1. fejezet: nagyon nagy csalódás volt számomra, ezért nem is olvastam tovább. Az animéből láttam részleteket, meg nagyon tetszett a rajzolása, de ez a történet kifejezetten unalmas volt számomra, ráadásul az a lény-izé....brrrrrrr...nem gondoltam volna, hogy tud egy rajz félelmetes is lenni, pedig hát...
Azért biztos van benne vmi jó dolog, ha ennyien szeretik/ennyi rész jelent meg belőle. Tanácsot kérnék: érdemes megnéznem az animét, vagy az is olyan gusztustalan, mint a manga? (legalábbis én utálom a gépbe épitett mumifikálódott testeket )

A másik: Rozen Maiden 1-2. manga
Na ez már igencsak kellemes olvasmány :)) Kicsit ugyan idegesit, hogy a főgonoszt egyáltalán nem lehet komolyan venni, mert mindig csak fenyegetőzik, de a poénok kárpótolnak mindenért!
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Az a jó bennük, hogy mindig akkor jönnek, amikor az ember a legkevésbé számit rájuk. Na meg a babák személyiségei. Hihetetlenül jók!
A történet sztem nem annyira erős, meg eléggé Fate/Stay Night feelingem volt az olvasása közben (bár ez sztem sokkal jobb), de a rajzolása gyönyörű. Garantáltam tovább fogom olvasni a közeljövőben