beküldve: 2009-02-14 23:07:51
(#11549) Válasz 屍鬼レゲ (#11544) üzenetére
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
én nem vagyok annyira piás de a hubit azt csípem


Áh, emlékszem a hubis korszakomra, akkor lett vége, amikor alkoholmérgezést kaptam tőle és 3 órán keresztül nem tudtam mozdulni, aztán másnap korareggel indultunk vonattal BP-re, az A38-as hajóra, mert ott volt országos diákönkormányzat találkozó. Aludtam előtte vagy 2 órát és hulla részeg voltam, még amikor elindultunk, akkor is.

Én képviseltem Miskolc város diákönkormányzatának kulturális tálcáját, egy előadást kellett tartanom, hogy mire is fordítjuk a pénzeket és ez miért is jó.

Ez még rendben is lett volna, ha nem jön közbe 2 bosszantó tényező:

1. a hajón az étteremben minden ingyen volt, úgyhogy a legdrágább borból és whiskeyből (összesen 17450.- ezt nagyon megjegyeztem, pedig régen volt) egyik haverommal ketten megittunk 1 üveggel.

2. a hajó "tetején" Ghana (kis afrikai ország) nap volt, tele feketékkel.

Ezekből együttesen lett a probléma, ugyanis, amikor ittasan fölmentünk a fedélzetre, hamar beestem a Dunába, de mivel részeg voltam csak pislogtam felfelé a hajóra, látom ugrál a sok fekete.

Szólok, mentőkötél hékás...nem értik...mondom help, hilfe...nem értik, erre az egyik pincér ledobja a mentőúszógumi izét, az jól fejenb*szott, de hamar visszahúztak a hajóra. Gyorsan történt, megijedni már csak a részegség miatt sem volt időm.

10 perccel később a nagyteremben az ország összes nagyvárosi diákönkormányzati küldöttsége előtt mondtam el fél órán keresztül egy olyan szöveget, amit ott voltam kénytelen kitalálni, de olyan kulturálisnak találtak engem ott vizes ruhában, részegen, hogy dupla annyi pénzt kaptunk a költségvetésbe, mint előző évben.

Ennyire emlékszem a hubis korszakomból, azóta talán csak vagy 6-7 szer ittam hubit.
 
no pussy, just the dicks
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-02-14 23:09:33