Na kissé késve: nem tudom, írt-e már valaki valamit, de nincs kedvem az utóbbbi négy oldalt elolvasni. Én ajánlanám a Darker Than Black endingjét (hehe Yaven érti ezt, bocs hogy itt érthetetlenkeddek ), ami nagyon lassú és nyugis szám, tehát még az olyan zenei bénaságok is el tudják énekelni, mint én. Valami ilyesmit én is hajlandó lennék énekelni, csoporttal poén, egyedül gáz (nekem).
Fisikém! Te a Mangafan fórumán vagy! Itt még azt is mindenki értené, ha azt mondanád; DTB ed. !
Amúgy tudom én, hogy csak azért akarnád azt a számot, mert akkor az aoit yaoinak énekelnéd De majd arra is sor kerül. Egyelőre nagycsoportban vmi ütős, nyáron meg majd duózhatunk... Tudod: (y)aoi, (y)aoi, sora ni...
Amúgy a SakuraConos karaokera Kaminagával kieszeltük, hogy talán mégiscsak a Zetsubou Billyt kéne vinni, mert az poén lenne. SZóval ki van benne? Úgy tűnik, hogy akkor mi ketten fogjuk intézni a dolgot, hacsak fel nem lázadtok a dalválasztásunk ellen Mindegy, aki énekelni szeretne, az elér MSN-en (cz@mailbox.hu), vagy akár itt is.