beküldve: 2009-02-18 20:42:41
(#1057) Válasz Morduk (#1036) üzenetére
Sen17
[ Addiktgyanús ]

Az ötlet Westernes... Egy falusi fiú (Aminaga) már kisfiú korában fegyvert kap, hogy megvédje apja tehénjeit. Egy nap beleesik egy mérgezett kútba ahonnan kihúzzák.. Nagy szerencsével túl éli, de az élete gyökeresen megváltozik... Hisz amikor túlzott veszélyben érzi magát szemei teljesen elfeketülnek, és tüskék törnek ki testéből... Másik éne egy démon, aki megvédi, és (a végen) egy kisérletnek köszönhetően kiszabadul Aminaga testéből, és szabaton járkál... Aminaga nagyon hasonlít a Trigun főszereplőjére, bár kissé másak a vonásai, és a ruhája nem olyan páncélos. És persze van egy segédje is (Aku-tuti változik) aki mindig szerez egy jeepet ha szükség van rá... Tetszik?? (remélem egy kicsit legalább)


Lényegesen jobban hangzik mint az első történet, csak ezt talán még macerásabb lesz egyedivé tenni, mivel a "démon van bennem" séma elég felkapott mostanában...

Egy tipp: ha bemutatsz egy karaktert, ne kezd úgy, hogy olyan mint a tudjátokki abból az animéből, csak kicsit átalakítva, mert azzal rögtön plágiumgyanússá teszed magad Szóval tessék egyedi karaktert alkotni, nem átalakítgatni létezőket és azt használni.

Egyébként meg hajrá!



クイックシルバー:Bocsi ii De ígérem, ha leszek msnen te leszel az első akinek írok
 
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-02-18 20:43:41