beküldve: 2007-07-11 00:47:27
(#29)
asx
[ Megszállott ]
Saphira: sztem úgy jött ide, hogy én azt igyekeztem megtudakolni, hogy mi történik az animeben és nem azt, hogy melyik rész jön ki. És pansy ezt írta le nekem.
Lehet kicsit kétértelműen fogalmaztam meg a kérdést , de most már ok.

pansy: hát most kicsit elgondolkodtam ezen a részén a dolognak. Remélem még nem mostanában lesz vége a sztorinak!
Erre pl. egy érvet tudnék felhozni.
Amikor elindult a sztori: mi a 3 diák álma? Narutoé, ugye, - mégiscsak ő a főszereplő- az, hogy hokage legyen. Hááát... ha csak arra alapozunk, hogy a történetben mennyiszer elhangzott ez és sztem mindenki arra számít(ott) akkor még, hogy a sztori végére hokage lesz. Jelenleg viszont ettől azért még elég messze áll, nem? Akárhogyis nézzük még csak 15-16 éves és azért egy hokage-hoz bizonyos érettség is kell. Bár lehet, mostanában több hangsúlyt kap az a vágya, hogy Sasuket 'megmentse', azért gondolom a legfőbb álmáról még nem tett le. És ha már itt tartunk, Sasuke: fel akarja támasztani a klánt, azért az is időbe telne. (Jó nem gondolom, hogy ezt az időt mind bemutatná a sztori + a középpontban mégiscsak a Naruto-s dolog áll.)

Persze, lehet, hogy Neked van igazad és hamar vége lesz. Mondjuk a sensei megoldja úgy, hogy az AK-val való leszámolás után benyomat két fejezetet, ami mondjuk x évvel később játszódik...

Azért én még egy ideig szívesen olvasnám...
 
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD