beküldve: 2009-02-22 23:25:20
(#13372) baniaa3:
"Miért van az úgy hogy ha rosszt álmodok, akkor 90%-ba
vmi kigyó féléről álmodok"
Mert félsz a kígyóktól.
Uzumaki Naruto:
"A kígyó az az álnokságot jelenti..."
Nos, nem. Legalább is nem kizárólag, nem mindenhol és nem mindenkinek.
Yaven:
"Amúgy vámpiroknál nekem ez a homós dolog már az Interjú a Vámpirral-nál sem jött be. Egyszerűen nem összeegyeztethető számomra a két dolog."
Izé... járkáló vérivó holttestekről/démonokról van szó... én a szexet mint olyat nem tudom velük összerakni...
"Goodbye Kitty az tök poén!!!"
Csatlakozom!
"van itt, aki ismeri a Starcraft játékot?"
Egy "kicsit"... Ez az általam legtöbbször végigjátszott számítógépes játék, a mai napig imádom (bár már jó régen játszottam vele)
Kaminaga:
"(és oda hogyan jutok el??? *teljes sötétség* azt sem tudom h én hol lakok...nemhogy az utcaneveket >.< és metróval is csak kétszer utaztam eddig *tipikus lúzer* ) xD"
Hogy leszek én jó, ha ilyen magas labdákat kapok?
Rámenezés: Megyek én is! Már hogy a géppisztolyba/hóviharba ne mennék?
Avatár: Sárkány, mi más? Ez spec. a réges-régi rpg.hu-s avatárom.
Man Eats 22 Live Scorpions: Már bocs, de az én kajám legyen halott. Ne sebesült, ne haldokló: halott. Ennyi.
Dragda:
"Aranyszabályok jönnek kisfiam"
A kultúra terjesztésért végzett áldozatos munkádért megszavazok neked egy külön nagyölelést!
Exiled + baniaa3 (mert ugye egyik kölyökkutya, és a másik se szibériai farkas): Vegyétek fel egymást msnen, és ott beszéljétek meg, ha valami gondotok van, de nem tudtok civilizáltak maradni. Előre is köszönöm.
Első anime: Még nagyon régen a DragonBall és a SailorMoon. Aztán amikor fellendült a szcéna az ezredforduló után, akkor az A+-os mókák, a Gits meg az Elfen Lied.
"Miért van az úgy hogy ha rosszt álmodok, akkor 90%-ba
vmi kigyó féléről álmodok"
Mert félsz a kígyóktól.
Uzumaki Naruto:
"A kígyó az az álnokságot jelenti..."
Nos, nem. Legalább is nem kizárólag, nem mindenhol és nem mindenkinek.
Yaven:
"Amúgy vámpiroknál nekem ez a homós dolog már az Interjú a Vámpirral-nál sem jött be. Egyszerűen nem összeegyeztethető számomra a két dolog."
Izé... járkáló vérivó holttestekről/démonokról van szó... én a szexet mint olyat nem tudom velük összerakni...
"Goodbye Kitty az tök poén!!!"
Csatlakozom!
"van itt, aki ismeri a Starcraft játékot?"
Egy "kicsit"... Ez az általam legtöbbször végigjátszott számítógépes játék, a mai napig imádom (bár már jó régen játszottam vele)
Kaminaga:
"(és oda hogyan jutok el??? *teljes sötétség* azt sem tudom h én hol lakok...nemhogy az utcaneveket >.< és metróval is csak kétszer utaztam eddig *tipikus lúzer* ) xD"
Hogy leszek én jó, ha ilyen magas labdákat kapok?
Rámenezés: Megyek én is! Már hogy a géppisztolyba/hóviharba ne mennék?
Avatár: Sárkány, mi más? Ez spec. a réges-régi rpg.hu-s avatárom.
Man Eats 22 Live Scorpions: Már bocs, de az én kajám legyen halott. Ne sebesült, ne haldokló: halott. Ennyi.
Dragda:
"Aranyszabályok jönnek kisfiam"
A kultúra terjesztésért végzett áldozatos munkádért megszavazok neked egy külön nagyölelést!
Exiled + baniaa3 (mert ugye egyik kölyökkutya, és a másik se szibériai farkas): Vegyétek fel egymást msnen, és ott beszéljétek meg, ha valami gondotok van, de nem tudtok civilizáltak maradni. Előre is köszönöm.
Első anime: Még nagyon régen a DragonBall és a SailorMoon. Aztán amikor fellendült a szcéna az ezredforduló után, akkor az A+-os mókák, a Gits meg az Elfen Lied.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."