Mechanikus ceruzáról még nem hallottam, de majd utánanézek.
Jelenleg 2B-s rotringheggyel garázdálkodom, kihúzásnál meg általában fekete zselés tollat v tűfilcet használok - amelyik épp' fellelhető otthon. Árnyékolni viszont - bevallom férfiasan - fekete golyóstollal szoktam, mert nekem nagyon szuperul bevált az utóbbi öt évben. Egész jó árnyalatokat lehet vele előhozni
Erre mind a matek-, irodalom-, és szaktantárgyak óráin jöttem rá ^^*
Jelenleg 2B-s rotringheggyel garázdálkodom, kihúzásnál meg általában fekete zselés tollat v tűfilcet használok - amelyik épp' fellelhető otthon. Árnyékolni viszont - bevallom férfiasan - fekete golyóstollal szoktam, mert nekem nagyon szuperul bevált az utóbbi öt évben. Egész jó árnyalatokat lehet vele előhozni

Néhány éve csináltam egy novella adaptációt legalább 5 technikával úgy, hogy az egész össz vagy 20 oldalas lett - szóval iszonyú hülyén nézett ki... XD
Szóval zúztam teljesen golyóstollal is több színben egyszerre, ami azért elég jól nézett ki egészen addig amíg be nem scanneltem...

Az gimiben többet rajzoltam angol órán mint rajzon... és hát egyszer észrevette a tanár, hogy nem írom le azt amit már tudtam és ezenfelül még a fonetikát is mellőztem, ezért aztán újra kellett volna írni az egészet... de csak kellett volna, mert nem történt meg

Roppant jó barátságban voltunk azután el lehet képzelni..