beküldve: 2009-03-04 18:12:09
(#14572) Válasz Zoé (#14564) üzenetére
Parasikoly
[ Megszállott ]
Nekem anno franciát dobott ki a gép, a nemezt minden negatívumával. Amíg itt tartózkodott még boldogan vislehető volt a dolog.
A problémák akkor kezdőttet, amikor én mentem hozzájuk és második napja voltam bezárva a 12-ik emeletre éhen-szomjan, természetesen francia nyelvű kösztümös filmek és a Bachelor (Nagy Ő) nézésére kényszerítve a nagy darab troll (G R.R. Martin olvasása után csak Lovagló Hegy ként emlegett) cseretársném, a gonosz, csaló huga és a köztük meglepően normálisnak tünő, szimplán ignoráló écsanyával.
Ezek után vártam a tanítási napokat, hogy egyedül mehessek a gettó suliba nagyon kedves és bizalomgerjesztő néger és arab lurkók társaságában.

BTW, csak nekem gyenge az idegrendszerem és borulok ki a "na mi a téma?" és kisdobos társai láttán?

Sport; analfabéta vagyok ilyen téren (más téren csak funkcionális). De hála az egyetemi rendszernek, rá vagyok kényszerülve 2 féléven keresztül heti 90 perc mozgásra. Így most tekézem. Miért nem végeztem el 2 évvel hamarabb... -.o
 
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-03-04 18:17:22