beküldve: 2009-03-07 10:30:49
(#124)
Realroni
[ Új arc ]
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hozzátok!!:)
Imádom az anime, manga, minden ami hasonló film, rajzfilm ,játék kedvelője vagyok, japánba kellett volna születni gondolom sokan vagyunk így ezzel itt
Régóta terveztem már, hogy megnézem ezt a sorozatot és most sikerült megnéznem a Death Note-t gyorsan 3-4 nap alatt és még friss az élmény a hatása alatt vagyok, ezért írok ide hogy ti mit gondoltok?
Annyit szeretnék csak kérdezni kinek tetszett a vége???
Én személy szerint szinte felrobbantam, hogy ilyen rossz vége van!! Amit addig kegyetlenül élveztem sorozatot (egy komoly ,érdekes témával rendelkező alkotás), számomra elpocsékolt időnek tűnt, hogy még egy japán 18+-os animébe is ilyen gyalázatos ,felháborító befejezést választottak nem hittem el!A jól kidolgozott karakterek és személyiségek felépítése után ,egy ilyen kis fehérhajú senkiöccse győzze le KIRA-t(jó tudom valójában két kis hülyegyerek, amiből az egyik beáldozta magát), na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
L-igazi ellenfél volt, de ezek hát sírnom kellett!!még ha ebben is benne volt L keze valamilyen szinten a halála után is (ezt kár volt 37 részen keresztül húzni)!
Remélem kapok egy két véleményt,mert lehet hogy csak én vagyok ennyire elfogult!?
Nálam ez az anime egy 10-es listán minimum 9.5 ért volna ha nem ilyen gyenge a befejezése lett volna ,de így bárcsak meg se néztem volna!
u.i.: ez csak az én személyes véleményem, és tiszteletbe tartom ha valaki máshogy gondolja
Viszont mások véleményére kíváncsi lennék???:) bye