beküldve: 2009-03-10 21:36:03
(#15509) Válasz Yaven (#15508) üzenetére
Morduk
[ True mangafan ]
Fúha, elszabadultak az indulatok!
De azért legyetek észnél és lássátok át, hogy a média a legnagyobb szarkeverő ebben a szituációban. Ahhoz értenek igazán, hogy embert ember ellen uszitsanak, mikor az összefogásra lenne szükség.
Már szerkesztettétek ugyan a h.sz.-okat, de gondolom a romákról volt szó. Hát lássuk be, ők is magyarok, itt lenne már az ideje, hogy véget vessünk az ellenségeskedésnek és valami normális tervet eszeljenek ki az "okosok", hogy a két fél egészségesen tudjon egymás mellett élni.
Megintcsak azt tudom mondani, hogy gusztustalan, amit néhány hazaáruló csinál -mert csak ennek tudom azt nevezni, aki ilyet csinál- hogy magyart magyar ellen uszit a boldogulása érdekében. Volt már ilyen a történelemben (nem is egyszer), szóval ne hagyjuk magunkat félrevezetni. Aki bűncselekményt követ el, az a börtönbe való, hovatartozásra függetlenül. Ez a lényeg, nem pedig az, hogy utálkozzunk. Vért meg nem ontunk ki, mert avval csak a gyilkosok szintjére kerülünk. Legalábbis én mindig ezt vallottam. (Miho ötlete viszont szerintem is pompás: az ilyen perverz állatok megfékezésére a kiherélés a tökéletes )

Jó kis kisregényt írtál itten nekünk
 
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!