beküldve: 2009-03-11 12:37:11
(#15535) Sziasztok mindenkik!
Tegnap biza nem voltam (ezermillió egyébbel foglalkozva ide már nem jutottam el).
Bence: Nos, szerintem a múlt heti Dexter sokkal mozgalmasabb volt
Szemét tanárok: Sajnos a felsőoktatás sem mentes tőlük - nálunk az egyetemen van néhány igazi díszpéldány.
Aizen: Tulajdonképpen hány éves vagy?
Híradó: Évek óta mondom, hogy kéne rá a 18-as piros karika.
Parasikoly: Kösz a HálóZsákos infót!
Szigorúbb büntetések: Azért ez nem ilyen egyszerű dolog. Mert persze, papíron jól hangzik, hogy az erőszaktevőket kiherélni, a gyilkosokat felkötni, a tolvajok kezét lemetélni, ésatöbbi - sőt, az esetek nagy részében még célra vezető is lenne. De amíg nem tökéletes a felderítés és a bizonyítás, addig finoman szólva is problémás az ilyesmi. Mert jó, büntessék meg a bűnöst - de ha hétfőn felkötünk valakit, aztán szerdán kiderül, hogy csak bepalizták, és nem is ő ölt, akkor... pénteken bocsánatot kérünk a családjától?
Yaven:
"Utálom, hogy nincs annyi eszük, hogy végiggondolják: ha ugyanezt velem csinálnák meg, az hogy esne?"
Igen, itt van a négylábú bolhazsák elhantolva.
Népesség és szabályozás:
Chika és Rudymester: Akkor előre és még egyszer sok boldogságot!
Fisi:
"Jaj, micsoda 'bölcs' témákról volt itt szó!"
Inkább ezek, mint a 30000. "Mi a téma" vagy a 100000. "Sziasztok!"...
Tegnap biza nem voltam (ezermillió egyébbel foglalkozva ide már nem jutottam el).
Bence: Nos, szerintem a múlt heti Dexter sokkal mozgalmasabb volt
és tényleg gyanús a Quinn gyerek - de a spiclivel is lesz valami (mondjuk összejön Debbel
Szemét tanárok: Sajnos a felsőoktatás sem mentes tőlük - nálunk az egyetemen van néhány igazi díszpéldány.
Aizen: Tulajdonképpen hány éves vagy?
Híradó: Évek óta mondom, hogy kéne rá a 18-as piros karika.
Parasikoly: Kösz a HálóZsákos infót!
És persze az ifjúság körében végzett népművelést
Múlt héten folyton karban tartottak. Azt nem tudod, hogy azokat a Sandman fejezeteket, amik régebben a kepregeny.net-en voltak fent az arculat váltás előtt, honnan lehetne megszerezni?Szigorúbb büntetések: Azért ez nem ilyen egyszerű dolog. Mert persze, papíron jól hangzik, hogy az erőszaktevőket kiherélni, a gyilkosokat felkötni, a tolvajok kezét lemetélni, ésatöbbi - sőt, az esetek nagy részében még célra vezető is lenne. De amíg nem tökéletes a felderítés és a bizonyítás, addig finoman szólva is problémás az ilyesmi. Mert jó, büntessék meg a bűnöst - de ha hétfőn felkötünk valakit, aztán szerdán kiderül, hogy csak bepalizták, és nem is ő ölt, akkor... pénteken bocsánatot kérünk a családjától?
Yaven:
"Utálom, hogy nincs annyi eszük, hogy végiggondolják: ha ugyanezt velem csinálnák meg, az hogy esne?"
Igen, itt van a négylábú bolhazsák elhantolva.
Népesség és szabályozás:
Fodor Ákos: Állás, pont
Azt az anyagot,
amiből a fölösleges gyerek,
meg a szükséges háború készül
(mondhatni: egymás oka és megoldása)
- a z t
gyűjtögessétek, gyújtogassátok,
hasítgassátok
nélkülem.
Azt az anyagot,
amiből a fölösleges gyerek,
meg a szükséges háború készül
(mondhatni: egymás oka és megoldása)
- a z t
gyűjtögessétek, gyújtogassátok,
hasítgassátok
nélkülem.
Chika és Rudymester: Akkor előre és még egyszer sok boldogságot!
Az unokanővérem esküvője is most nyáron lesz.
Fisi:
"Jaj, micsoda 'bölcs' témákról volt itt szó!"
Inkább ezek, mint a 30000. "Mi a téma" vagy a 100000. "Sziasztok!"...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."