beküldve: 2009-03-11 15:02:21
(#15539)
Fiszi
[ Megszállott ]
Nem akarja valaki megverni azt a kib@szott idióta öcsémet? Már megint belém rúgott, kétszer is, csak mert Gülünek merészeltem szólítani. Merthogy reggel már megint azt látom, hogy szétcseszte a rajzolótáblámat, ami mellesleg 20-30 ezer, és gondoltam, egy kis enyhe gúny jár nekem ezért. (azt egyik egeremet el is cseszte már)
Az mit se számít, hogy ő még köszönni se képes, és ha én szólok, azt meg se hallja, de hogy meglegyen a "lelki békéje" (hah! lelke vagy agya éppen nincs ennek), azért szabad belém rúgnia. És az se számít, hogy vagy 10 kilóval nehezebb és 5 centivel magasabb nálam, és mellesleg még lány is vagyok, akin épp két napja még föl se bírt kelni az ágyból...

Bocs, hogy ide rondítok egy ilyen szöveggel, de már megint kiakasztott ez a rohadék... Tényleg nem akarja valaki megverni? Egy undorítóan beképzelt, szőke f@szt kell keresni, aki úgy járkál az utcán, mintha az övé lenne a város.
Ja és mélyen megvet minden animét, korcsnak, ocsmánynak és még nem tudom minek tartja.
Szóval ha véletlenül megöli valaki, még meg is köszönöm az illetőnek!!!

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.