beküldve: 2009-03-15 23:42:23
(#16228)
Yaven
[ True mangafan ]
Sziasztok!

Pfijj...most értem az Aura 2 nevű hihetetlenül sz*r játéknak a végére.
Ez brutálisan rossz volt. Az elegáns borító ellenére a látványterve kész katasztrófa. Hogy lehet egy kalandjátéknak ilyen összeszedetlen koncepciója?
Csak ízelítőül: a főgonosz egy hájas, ágyékkötős emberke volt, akinek a mellkasán volt egy piros kézlenyomat, a fején pedig egy csontkarikával összeaplikált láncingdarab.
Az intro után amúgyis majdnem sírva fakadtam, hogy én erre pénzt adtam ki?!?, majd kicsit megnyugodtam, mert az első néhány rész szép helyen játszódott (na azért ne essünk túlzásba: a faburkolatos könyvtár nem vmi eredeti megoldás, de a többi úgy jó volt), nade a vége? Kiborító: egy épületbe zsúfoltak össze ausztrál őslakosoknak kinéző íjászokat, szellemeket, majdnem félmeztelen nőt, lovagi várat, középkori kínzókamrát (guillotine-nal! ), gorgók százait, gótikus épületrészeket, robotokat, varázslót, mechanikus/misztikus ( ) gyűrűket, lifteket.
Még a szebb részek is csak gyenge Myst koppintások voltak.
Ja igen, a történet: foggalmam nincs, hogy mi akart lenni. Csak azt tudom, hogy nagyon idillivé akarták tenni az egészet. Talán egy kisebb gyerek még élvezhette is volna, ha nem kell megölni benne néhány embert.
És a zene: két pályán nagyon jó volt, de az utolsó ötön kikapcsoltam a hangfalat. De a kedvencem mégis ez: az átvezető videókat (amik még tényleg igényesek voltak) nem lehet újranézni, pedig van erre egy külön menüpont! Azt hiszem új kínzási módra leltem...ha valaki rosszalkodik a fórumon, azt mostantól nem yaoi nézéssel fogjuk sújtani (lányok esetében yuri), hanem evvel a játékkal!

Na jó, bocs a hosszú postért, de ez az izé már órák óta az idegbajt hozta rám.
Amúgy milyen volt a napotok?