beküldve: 2009-03-19 08:20:07
(#841)
zeks
[ Új arc ]
Kulcstartók, poszterek meg minden. TI tényleg nahon rajta vagytok a témán, na de ezt én tisztelem. Csak tudjátok ez a szomorú kishazánkban mert kint már lehet rég lecsenget a dolog... itt meg, na hagyjuk. Ez csak onnan érzeem (és most lehet, hogy közutálatnak teszem kimagam), de a comics szeretete nálam a Marvellal robbant be, és ahol mi most tartunk meg ami amcsiba szalad, hát gyerekek fényévek de oda meg vissza. Mi lehet az ok? Talán társadalmunk még nem érett be rá? S lehet, hogy mi generációnk lesz az úttörője, akik már a képregényekben nem csak a megveszem-a-gyereknek-mer-színe s-legalább-addig-is-kussba-van, 'oszt-majd-jólesz-a-míg-gyújt ósnak is a szemlélet módja? Lehet. De én akkor is kitaposom azt az utat, még ha csak néhány embert tudok vele megtéríteni.
Mer' bevallom 28.-at taposom már és jó érzés, hogy kislányom már két évesen ilyen kiadványokat olvasgathat, mikor nekem még annyi évesen max. Bobo meg Góliát ájulat, meg a mega kirunak számító Rahan jutott. Vagy még az se (de inkáb az se mert ha jól emlékszem 86ba jött az első kiadvány).
Konkluzió, so a kislányom már jól jár, ha majd igazán rákattan a dolgokra(főleg ha megtanul olvasni) lesz miből mazsolázgatni, meg tetszik is a "tudatos-sztori-építés&q uot;, ahogy a kiadványákat próbáljk megszerettetni a gyerekekkel, de a fő kérdés: mi lesz az APUKÁKKAL?
So sori, ha untatok, de ez már rég nyomta a bögyömet vagy mit?