beküldve: 2009-03-19 22:24:23
(#17029)
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
No, visszatértem...

Elég tartalmas estém volt. Nálunk voltak a nagybátyámék, akik MV termékbemutatót tartottak nekem. - nem tudom tudja-e valaki mi is az az MV, de engem ne kérdezzetek, mert naaagyon hosszú lenne leírni... talán valaki más, aki röviden össze tudná foglalni...?

Miután elő lett adva a dolog, a kis unokaöcsémmel megelégelvén a felnőttek beszélgetését, feljöttünk a szobámba "játszani".

Hogy a helyzet groteszk mivoltát érzékeltessem: Balázs/Balu(unokaöcsém) mindössze 8 éves, eleven, sőt hiperaktív kissé, míg én 20 éves, lehiggadt, amolyan kedves anyukás tipus vagyok.

No de a közös téma az mégis megvolt: Naruto!!!
Balu ugyanis megszállott Naruto fan - bár ami azt illeti szegényem agyát a Jetixes verzió fertőzte meg, bár ez nem rontotta kettőnk közt a kommunikációt.
Sőt, mint kiderült, már Shippuuden részeket is nézegetett a neten. Ezen megdöbbenve együtt megnéztünk egy rövid részletet az egyik Shippu' epizódból.

No aztén kiszúrta a "banánvágó" katanám, és a kínai sárkány markolatos kardomat, ami annyira lázba hozta, hogy kardtrükköket kellett Neki mutogatnom.*nem ért a kardforgatáshoz*

Végül a Narutos fancuccoknál leragadtunk. A kedvence természetesen a kunai kés volt, amit mindenáron haza szeretett volna vinni "kölcsönbe", de ugye ismervén a kölök vérmérsékletét, a szülei nem engedték - nem kis örömömre, én sem kezeskedtem volna az esetleges tárgyi vagy testi károkért...
Helyette kapott egy pár evőpálcikát.

Az álma: "Én tényleg el akarok menni Japánországba( ), és igazi ninja akaro lenni! Komolyan!"

Édes kis krapek... Lehet, hogy MangaFan ovit kellene nyitnom?!

... Szerintem nem is volt még ilyen hosszú hsz-om...
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-03-19 22:25:19