Szivesen.
Am én se, csak kiskoromban mindig olyan fodrász készülékeket kaptam, v miket. Azok meg úgy végezték, h szédszedtem őket, h lássam h működnek.
Viszont volt (még megvan) egy akkora babám, h nagyobb volt nálam. annak annyi hajat csináltam, h szerencse nem tudott beszélni. Aztán egyszer úgy belakkoztam h azóta se lehet sehogy kibontani a haját szegénynek.-vizzel se, és semmivel. XD. Most a sarokban ül.
De volt már betéve focikapusnak is. Soook mindent megért.XD
nekem is van egy nagy babám, egy menyasszonyi barbie babaAm én se, csak kiskoromban mindig olyan fodrász készülékeket kaptam, v miket. Azok meg úgy végezték, h szédszedtem őket, h lássam h működnek.
Viszont volt (még megvan) egy akkora babám, h nagyobb volt nálam. annak annyi hajat csináltam, h szerencse nem tudott beszélni. Aztán egyszer úgy belakkoztam h azóta se lehet sehogy kibontani a haját szegénynek.-vizzel se, és semmivel. XD. Most a sarokban ül.

De volt már betéve focikapusnak is. Soook mindent megért.XD

szegénykém, spirituális idézéshez hasznááltuk hogy még vki legyen akinek foghatjuk a kezét és barátnőm aki a legidősebb vol tközüllünk megijedt és kirántotta a kezét úgy hogy kiszakadt és most úgy van szegény:(
igaz már a kiegészítői sincsenek meg, rengeteg barbiem volt azokat is mindig öltöztettem anyám ettől volt kiakadva hogy új babánál mindig leszedtem a ruháját és ráadtam másikat

de még 1 nagybaba van ami még dédimé volt asszem, annak anyu levágta a haját kicsinek, azt hitte megnő^^"
de a kedvenc babám amit nagyon szeretek az még az eredeti ruhjában van és a haja se annyira dúrva, asszem igazi haja van az ilyen normál méretű baba máig a kedvencem:)
húú asszem elkalandoztam de nagyon

közbe olvasom még mit írtatok, nekem is volt sellő babám anno a legolcsóbb a steffie babák voltak, jó népszerűek voltak azok is, és hát abből volt egy kishableányos, volt hozzá egy mini hableány isXD
meg volt terheses steffie, hawai-os, éneklős, beszélős, volt úgy 20nál több ilyen barbie hasonmás babám, de azért volt egy igazi barbiem is

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?