Végre a gyűjteményemben van ő is! Uh, már annyira vártam <3
Nah és a sztori...
Szal már megint egy zseniális kötet!
Nah és a sztori...
Eh...? Most mivan? Ezt nemértem... Mármint a jövőjüket ismerve persze majdnem képben vok, nade... most akkor ki a császár? Nekem ez magas... Most akkor az egész birodalom végig át lett vágva, vagy csak a végén lettek kicserélve? Vagy nincsenek is kicserélve? Mihihi? Valaki világosítson már fel!
Nah és a szerelmi szál... Munszunak most mi is a baja a lánnyal? Én egy pillanatig komolyan azt hittem hogy szerelmet vall a csajnak a fogadáson... Most komolyan elég feltűnő, hogy bejön neki, összevissza pirulgat plusz a betegséget is átveszi majd tőle. Akkor azért annyira szereti, hogy átvegye tőle az irtófájdalmas betegséget, de annyira nem hogy boldoggá tegye még fél évig? Gráá!
Uh de egyetértek! De a múmia Vonszul még mindig nem szimpi... vagyis überjó a pasas, deh... mégis csak darabokban van ha Adzsite csettint.
Nah és a szerelmi szál... Munszunak most mi is a baja a lánnyal? Én egy pillanatig komolyan azt hittem hogy szerelmet vall a csajnak a fogadáson... Most komolyan elég feltűnő, hogy bejön neki, összevissza pirulgat plusz a betegséget is átveszi majd tőle. Akkor azért annyira szereti, hogy átvegye tőle az irtófájdalmas betegséget, de annyira nem hogy boldoggá tegye még fél évig? Gráá!
Am nekem nem szimpi a lányka... Szandószurker vok
De egy biztos: Vonszul-chan még mindig szívdöglesztő.
Uh de egyetértek! De a múmia Vonszul még mindig nem szimpi... vagyis überjó a pasas, deh... mégis csak darabokban van ha Adzsite csettint.
Szal már megint egy zseniális kötet!
lumana.wordpress.com