beküldve: 2009-03-28 20:55:41
(#243)
Fiszi
[ Megszállott ]
Na a fekete Wehrmacht egyenruha igaz Mehettem volna én is a fekete bőrkabátomban, amit egyik barátnőm a Bukás megtekintése után elnevezett náci tiszt-kabátnak
Yupp és egy rossz hír: a változatosság kedvéért behaltak az elemek, anélkül meg nem lehet fölmásolni a képeket, úgyhogy marad holnapra Pedig kicsiben is ígéretesnek tűnnek

A helyről: szerintem ez lesz a Mangafan fórum törzshelye. A vendégkönyvben több helyen is ott maradt a névjegyünk, köztük a "derékszöges kép" formájában (azt is le kellett volna fotózni, mindegy, legközelebb egy nappal előre feltöltöm az elemeket)
Egy aranyos kis japán teázó, földön ülős (nálunk végül szétfolyós). A falon lévő üregekben és galériákban fura dolgok folytak
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
A tea finom volt, és rengetegféle. Odatalálni kicsit nehéz, tekintva, hogy egy kb 10 négyzetcentis táblára van kiírva a név, az ajtón meg csak ennyi: A felvonó üzemel. Odalent rengeteg helyet foglaltunk, de itt önként ajánlották föl, hogy toljuk össze az asztalokat! Naruto furcsamód nyugodt volt. csak a szoknyámat akarta megtapintani. A negyedik óra után kissé bezombultunk, de nem baj. Akkor jöttek a hülye poénok (Két medve megy az erdőben, egyik jobbra, másik barna)
Ja és a résztvevők: Yaven, Zabpehely, Wakka, Alister, Naruto, Rapider (most sok képen rajta vagy! ), Dzirun, Elnar, Bence, én, Kutyus.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.