beküldve: 2009-03-31 10:54:26
(#19313) Válasz buzifaszvagyok (#19311) üzenetére
Yaven
[ True mangafan ]
Szerepjátékozás?!?.........ez ugye csak poén volt Lehet, hogy más társaságban megoldható lenne, hogy komolyan vegyük a dolgot, vagy legalább a szabályokat betartsuk, de itt? Bocs, hogy ezt mondom, de tuti én leszek az első, aki kigúnyolom a mesélőt -ehhez nagy tehetségem van.
Abban egyetértek, hogy kéne valami elfoglaltság, mert így az 5. találkozó (nekem 7. ) alkalmával már nagyon gáz, ha csöndben ülünk, de nem csak társasjáték, meg rpg létezik.
Mi lenne, ha mindenki kitalálna valamit; azt megosztaná velünk a Fórumtalálkozó topicban, majd szavaznánk?
Demokratikus megoldás.

A veszekedésekkel kapcsolatban: kezdem visszasírni azokat a napokat, amikor mindenki csak ilyeneket írt: "hali, mi a téma?"
A Fórumtalálkozó topicot meg tényleg nem kéne szétoffolni (tudom, én is hibás voltam ebben).

További észrevételek:
alister: Nem kéne mindent olyan halálosan komolyan venni. Sokszor olyanokon akadsz ki, amit félreértettél. Meg ez a személyeskedő vitatkozás sem illik egy jogász tanonchoz. Tessék elővenni a humorodat, mert különben csak az idegeskedés lesz.

Zabpehely: nehogy már mindenen besértődj. Ha elolvastad a h.sz.-okat, akkor láthattad, hogy wakkának mostanság sz*r és nehéz napjai voltak. Ilyenkor kicsit félvállról kell venni azt, amit mond, mert fáradtan mindenki hülyeségeket ír.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Amúgy meg te is fáradt voltál tegnap...

Azzi:
1. nem mindenkinek kell hozzá 2 óra

Nem bizony....nekem minimum 3 óra kéne hozzá

Miho: *szorgalmasan jegyzeteli a címeket*

wakka: Márpedig vissza fogsz írni.

Hiromi: szurkolok Neked!

baniaa3: Megható ez a sensei-es írás , de zárójelben megjegyezném, hogy ha az embernek már meztelenül kell járkálnia az utcán, akkor oly mindegy, hogy énekel-e közben ciki dalokat.

Zoe: ez a bebetonozás már szinte modern művészetnek számít

új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-03-31 11:05:21