beküldve: 2007-07-24 15:23:40
(#1274) Válasz Arishima (#1273) üzenetére
Vadóc
[ Addiktgyanús ]
- Elég okosnak képzelem magam, mintahogy te gondolod....
Nemo nagyon jó mester volt, de volt nála ezerszer jobb is... nehogy azt hidd, hogy egy hülye, semmit nemtudo, tapasztalatlan lány áll előtted.... Elég sok mindent megéltem már... tudom, milyen az élet...
És nemhiszem, hogy egy olyannak kéne beszélnie, mint te, aki megfutamodott mindentől halhatatlan létére.... és ahogy mondtam, hiába lősz belém két golyót, a bőröm előtt megáll, majd a földre fog esni... hiába játszadozol a megmentőddel.... Túl nagynak képzeled magad kislány... Holott te sem tudsz többet mint én! Ha pedig Nemot keresed, hát keresd nyugodtan, nem hiszem, hogy megtalálod.... - majd vállatvonva megfordul, és a sötétség felé veszi az irányát....
- Ja és még valami! - fordul vissza a lányhoz.. - én nem tudom, hogy te mikor bízol is meg bárkiben, de azt igen, hogy elég béna lehetsz, ha megfutamodsz halhatatlan létedre! Talán még a tesód is többet tud mint te! Tanulhatnál tőle! Pedig ő csak egy egyszerű halandó....

"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."